Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η παρούσα δήλωση απορρήτου ισχύει για το www.hotelhercules.gr το οποίο ανήκει στο και λειτουργεί από το by Ξενοδοχείο Ηρακλής. Η δήλωση αυτή περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που δίνετε στον ιστοχώρο μας: [ www.hotelhercules.gr]. Περιγράφει επίσης τις επιλογές που έχετε αναφορικά με τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να δείτε και να επεξεργαστείτε τα εν λόγω δεδομένα. Κατά καιρούς ενδέχεται να τροποποιούμε την παρούσα δήλωση απορρήτου, οπότε παρακαλείστε να επισκέπτεστε αυτή τη σελίδα τακτικά, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές.

Tο είδος προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε

Το είδος των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε περιλαμβάνει:

 • Το μικρό σας όνομα, το επίθετο, τη διεύθυνση email, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση κατοικίας,
 • Στοιχεία πιστωτικής κάρτας (τύπο πιστωτικής κάρτας, αριθμό πιστωτικής κάρτας, το όνομα στην πιστωτική κάρτα, ημερομηνία λήξης και κωδικό ασφαλείας)
 • Πληροφορίες για τη διαμονή του πελάτη, περιλαμβανομένης της ημερομηνίας άφιξης και αναχώρησης, τυχόν ειδικών αιτημάτων, παρατηρήσεων σχετικά με τις προτιμήσεις σας για την υπηρεσία (όπως προτίμηση τύπου δωματίου, παροχών ή άλλων υπηρεσιών)
 • Πληροφορίες που παρέχετε σχετικά με τις προτιμήσεις σας σε θέματα μάρκετινγκ ή κατά τη συμμετοχή σας σε έρευνες, διαγωνισμούς ή διαφημιστικές προσφορές.

Όταν επισκέπτεστε τον ιστοχώρο μας, ακόμα κι αν δεν κάνετε κράτηση, συλλέγουμε ορισμένες πληροφορίες όπως η διεύθυνση IP σας, το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε και πληροφορίες σχετικά με το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας, η έκδοση της εφαρμογής, οι ρυθμίσεις γλώσσας και οι σελίδες που έχετε δει. Αν χρησιμοποιείτε κινητή συσκευή μπορεί επίσης να συλλέξουμε στοιχεία αναγνώρισης της συσκευής σας, ρυθμίσεις και χαρακτηριστικά που αφορούν τη συσκευή, καθώς και στοιχεία γεωγραφικού μήκους και πλάτους. Όταν κάνετε κράτηση, το σύστημά μας καταγράφει τα μέσα από τα οποία και τον τρόπο με τον οποίο κάνετε την κράτησή σας. Αν αυτά τα στοιχεία σας αναγνωρίζουν ως ουδέτερο πρόσωπο, οι πληροφορίες σας θεωρούνται προσωπικά δεδομένα και υπόκεινται στην παρούσα δήλωση απορρήτου.

Μπορείτε πάντα να επιλέγετε τι είδους προσωπικές πληροφορίες θέλετε να μας δώσετε (εάν θέλετε). Αν επιλέξετε να μην μας δώσετε ορισμένα στοιχεία ενδεχομένως αυτό να επηρεάσει κάποιες από τις συναλλαγές σας μαζί μας.

Γιατί συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

 • Κρατήσεις: χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να χειριστούμε και να ολοκληρώσουμε την online κράτησή σας καθώς και να σας στείλουμε την επιβεβαίωση μέσω email, ένα email πριν την άφιξή σας και να σας παράσχουμε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την περιοχή και το κατάλυμα που θα μείνετε.
 • Εξυπηρέτηση πελατών: χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
 • Σχόλια πελατών: μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να σας καλέσουμε μέσω email να κάνετε σχόλια μετά τη διαμονή σας. Έτσι βοηθάτε άλλους ταξιδιώτες να επιλέξουν το κατάλυμα που τους ταιριάζει περισσότερο.
 • Ενέργειες Μάρκετινγκ: χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς μάρκετινγκ στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.
 • Άλλες επικοινωνίες: άλλες φορές ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email, ταχυδρομείου, τηλεφωνικά ή μέσω SMS, ανάλογα με τις πληροφορίες που έχετε μοιραστεί μαζί μας, για τους εξής λόγους:
  • Μπορεί να χρειαστεί να απαντήσουμε σε ή να διαχειριστούμε αιτήματά σας.
  • Αν δεν έχετε ολοκληρώσει κάποια κράτηση online μπορεί να σας στείλουμε υπενθύμιση μέσω email για να την ολοκληρώσετε. Πιστεύουμε ότι αυτή η επιπλέον υπηρεσία θα σας φανεί χρήσιμη, καθώς σας επιτρέπει να συνεχίσετε την κράτησή σας χωρίς να χρειάζεται να κάνετε ψάξετε για το κατάλυμα ξανά ούτε να πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κράτησης από την αρχή.
  • Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ενδέχεται να σας στείλουμε ένα ερωτηματολόγιο ή να σας προσκαλέσουμε να σχολιάσετε την εμπειρία σας από τον ιστοχώρο μας.
 • Συμμόρφωση με ρυθμιστικές και νομικές υποχρεώσεις: μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για λόγους συμμόρφωσης με ρυθμιστικές και νομικές υποχρεώσεις.
 • Εντοπισμός απάτης και πρόληψη: μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τον εντοπισμό και την πρόληψη απάτης ή άλλων παράνομων δραστηριοτήτων.
 • Βελτίωση των υπηρεσιών μας: τέλος, χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς αναλύσεων, για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήστη καθώς τη λειτουργικότητα και την ποιότητα των online ταξιδιωτικών μας υπηρεσιών.

Πώς μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτα μέρη;

Μπορεί να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτα μέρη όπως ορίζεται παρακάτω.

 • Πάροχοι υπηρεσιών τρίτα μέρη: Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε παρόχους υπηρεσιών για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, αποκλειστικά για λογαριασμό μας. Η εν λόγω επεξεργασία μπορεί να πραγματοποιείται για σκοπούς όπως η διευκόλυνση πληρωμής της κράτησης, η αποστολή υλικού μάρκετινγκ ή για υπηρεσίες αναλύσεων. Οι υπεύθυνοι επεξεργασίας δεσμεύονται από όρους εμπιστευτικότητας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα για δικούς τους ή άλλους σκοπούς.
 • Αρμόδιες αρχές: Αποκαλύπτουμε προσωπικά δεδομένα σε αρχές που εφαρμόζουν τον νόμο και άλλες κυβερνητικές αρχές στο βαθμό που απαιτείται από τον νόμο ή που είναι απολύτως απαραίτητο για την πρόληψη , τον εντοπισμό ή την δίωξη σε περιπτώσεις εγκληματικών πράξεων και απάτης.

Διατήρηση Προσωπικών Δεδομένων

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο κρίνουμε απαραίτητο, προκειμένου να σας παρέχουμε υπηρεσίες, να συμμορφωνόμαστε με τους εφαρμοστέους νόμους (συμπεριλαμβανομένων αυτών που αφορούν τη διατήρηση εγγράφων), για την επίλυση τυχών διαφορών με οποιοδήποτε μέρος και άλλως, όπως κρίνεται απαραίτητο, για να μπορούμε να διεξάγουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες. Όλα τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε υπόκεινται στην παρούσα δήλωση απορρήτου.